Zupa z pieczonej dyni i batatów, z imbirem, kwaśną śmietanką i Parmigiano Reggiano. Podajemy ją z focaccią naszego wypieku.
włoski makaron z rydzami ( w sosie znajdują się: szalotka, czosnek, seler naciowy, natka pietruszki, skórka cytryny, śmietana, masło, czarny pieprz)
Pesto Pantesco zawiera prażone migdały, kapary, bazylię i sardyńską oliwę extra vergine DOP.
Sycylijska caponata/ bakłażany/ warzywa/ oliwki/ kapary/ sos pomidorowy/ Parmigiano Reggiano
W słoiczkach znajdziecie pyszne deserki kremowe o różnych smakach. Podajemy je z domową konfiturą lub posypką z pistacji albo migdałów.
chrupiące ciastko z kremem z sera ricotta, cynamonem i skórką pomarańczy
Obłędne ciasto czekoladowe na bazie gorzkiej czekolady i śmietanki. Uwaga, uzależnia :)